Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

OBS-Spelas snart! HellRaisers – Tempo, 9 Augusti, 13:00.

3 min read

HellRaisers – Tempo

Fyfan vad skönt det är att smälla in två vinst-rekar på en och samma dag! Häng med på ännu ett guldodds som jag har hittat. 

Senaste speltipset

Sjukt nice att få in Dota 2 reken med 2,06x pengarna med 1 unit investerat. Min analys kändes bra, Thunder Predator vann med 2-1. Första mapen krossade dom Cr4zy, andra så blev dom tyvärr outdraftaed lite och förlorade. Men i tredje krossade dom igen och vann enkelt. Lite vad jag hade räknat med. Ännu skönare var det att få in combospelet på CL-matchen med oddset 1,62, kanske tråkigt odds men det klirrade till bra med tanke på att 4 units var investerade där. Så en bra dag helt enkelt. Eftersom jag har medvind i seglet och dom säger man ska smida medan järnet är varmt. Så har jag grävt fram ett guldkorn för imorgon. Det är en Dota 2 match som spelas redan klockan 13.00 så gäller att ni är snabba om ni vill ha klirr i kassan. Spelet jag har valt är dock bara 1,60x pengarna, men det är ett spel som ska sitta 9/10 gånger, så med tanke på det ett grymt odds!

Inför matchen till speltipset

Lagen som spelar imorgon är HellRaisers mot Tempo. Det är Ryska laget HR som har en världsranking på 33 mot nykomlingarna Tempo på plats 154. Om man ska jämföra rankingen med fotboll tex så kan man enkelt säga, dom spelar inte i samma liga. HR ska och kommer vinna detta! Kanske därför oddset att HR vinner också ligger på 1,20x. HR är dessutom ett lag som är bättre än vad deras ranking visar. Dom var mycket högre upp för ett halvår sedan, men sen fick dom lite problem, kom in i en svacka och började förlora matcher. Dom har precis kommit tillbaka från en kortare paus från tävlings-dota, men har inlett bra med två vinster och ser stabila ut. Min tro är att dom försökte att hitta tillbaka till den kvalitén dom faktiskt har som lag, och att dom nu är redo att börja klättra åt rätt håll i rankingen. Tempo finns inte så mycket att säga om, dom har inte direkt mött några topplag tidigare. Och spelmässigt är dom inte ens närheten att vara i samma liga.

Speltipset

Som ni kanske förstår kommer vi inte spela på HR vinst till 1,20x pengarna. Inget spelvärde i det trotts det kommer sitta. Istället har jag hittat ett mycket bättre odds och som ska sitta iaf 9/10 möten. Sen kan draft och andra saker ibland spela in. Men detta är ett spel som ska sitta när det är så stor klass-skillnad mellan lagen. Spelet blir alltså, HR att nå till först 10 kills i map 1! 1,60x är alldeles för högt enligt mig. Så jag bugar och bockar då detta är ett spel som bara ska in.

Sammanfattning

Spelet blir alltså. HellRaisers att nå 10 kills först i map 1. Tror på en ren stomp från början till slut av HR. Skulle bli ytterst förvånad om något annat inträffade.

Speltips: HellRaisers först till 10 kills map 1.
Odds: 1,60.
Spelstopp: 9 Augusti, 13.00.
Spelbolag: Nordicbet.
Units: 2 Unit (1000kr).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *