Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Odds & tips: 3 anledningar att välja de bästa tipsen

5 min read

När du spelar på odds kan du väsentligt öka dina chanser att vinna genom att följa olika tips. I denna artikel kommer vi att gå igenom vad säkra odds och tips innebär. Hur du kan öka dina vinstchanser med hjälp av spelbloggare och hur du bäst tippar på Oddset och Lången. Genom att välja de bästa tipsen blir du en bättre spelare och får allt lättare att förutspå resultaten av kommande matcher.

Säkra odds och tips

Av naturliga skäl finns det få helt säkra odds. Men det finns en del knep du kan ta till för att försäkra dig om att förlora så lite pengar som möjligt. Om du inte lyckas pricka in rätt resultat. För att vara säker på att vinna kan du satsa på två motsatta resultat, vilket kallas för arbitrage. Då drar du fördel av skillnaderna mellan två spelbolags odds. Tack vare marginalen kommer du garanterat att ta hem i alla fall en liten vinst.

Även om de flesta spelbolag erbjuder likadana odds så finns det en del mindre skillnader. För att hitta dem behöver du besöka flera olika bettingsajter och jämföra oddsen för den match eller annan sporthändelse du är intresserad av att satsa på. Dock är det viktigt att veta att säkra odds inte är tillåtet hos många europeiska spelbolag, så innan du försöker använda dig av arbitrage bör du noga läsa igenom spelbolagens villkor.

Olika spelbloggare som ger odds och tips

Du kan också få tips på riktigt bra odds från olika spelbloggare. Bloggfenomenet har lett till att man kan hitta bloggar med alla möjliga teman. Oavsett vilken sport du gillar att tippa på kommer du garanterat att kunna läsa de senaste tipsen. Från både amatörer och experter online. Eftersom bloggar oftast uppdateras dagligen, eller i alla fall flera gånger i veckan. Har du alltid något nytt att läsa om vad som händer i sportvärlden just nu. Och vilka odds som är bäst för tillfället.

Vad är Oddset?

Oddset är ett övergripande namn på ett stort antal olika spel från Svenska Spel. De låter dig satsa på sport i olika former, och några exempel på dessa är Bomben, Lången, Matchen, Challenge, Powerplay och Mixen.

Bomben låter dig satsa på det resultat du tror kommer att ske i 2 – 3 utvalda matcher. Detta spel inkluderar även en rullande pott som går över till nästa spelomgång om den inte delats ut.

Lången låter dig satsa på 1-10 valfria matcher i olika sporter. Matchen liknar Bomben, men låter dig endast satsa på en match flera gånger om dagen. Challenge innebär att du ska tippa på resultatet av 6-8 matcher, alternativt händelser med 2-3 alternativ.

Powerplay fokuserar på ishockey och låter dig satsa på utfallet av 8 olika matcher. Mixen innebär att du kan satsa på upp till 10 olika sporter med många olika insatsmöjligheter. Som mest kan du vinna 300 000 kr på en kupong oavsett vilken variant av Oddset du väljer att spela.

Oddsspel från Svenskaspel med Lotto

Oddset-tips

  1. Om du vill komma igång med att spela på Oddset kan det vara bra att veta att flera av varianterna även fungerar som andelsspel. Därmed kan du spela de första gångerna tillsammans med andra som är mer erfarna. De är även uppdaterade på det senaste inom de sporter du vill satsa på.
  2. Du kan också besöka Svenska Spels hemsida tillsammans med andra sportsajter för att ta del av tips och analyser.
  3. Det finns även många bloggar, Facebook-grupper och Instagram-konton med tips och information om de bästa oddsen inför aktuella matcher och andra sportevent.

Vad är Lången?

Lången är en variant av Svenska Spels Oddset som först dök upp 1986. Detta spel låter dig satsa på kombinationer av olika matcher som spelas över hela världen. Både online och i vanliga spelbutiker. Du kan antingen satsa på 1, X eller 2 (hemmavinst, oavgjort eller bortavinst), eller andra spelvarianter såsom handikapp eller över/under. Eftersom du själv kombinerar din spelkupong utifrån ett stort antal matcher och sporter, erbjuder Lången en större valmöjlighet än många andra spel. Vilket är perfekt för dig som verkligen är intresserad av sport och gillar att hålla dig uppdaterad på det senaste.

De sporter som Lången inkluderar är bland annat basket, tennis, golf, handboll, fotboll och ishockey. Du väljer mellan 1 och 10 matcher, och du kan satsa mellan 10 och 500 kr. Om du spelar på mer än en match kallas det för en kombo. Du kan även använda dig av ett system för att förbättra dina vinstchanser, eftersom du då tippar på mer än ett resultat. Utdelningsprocenten för Lången ligger på 75-97 %, och du kan som mest vinna 300 000 kr per spel.

Lången-tips

  1. Om du är osäker på hur du ska tippa när du spelar Lången kan du alltid välja att använda ett system. Det innebär att du satsar på mer än ett resultat. Till exempel 1 och X eller X och 2, vilket ökar dina chanser att vinna. Tänk bara på att det också innebär att din insats blir högre.
  2. Eftersom Lången låter dig tippa på flera olika sporter ökar dina vinstchanser om du har övergripande sportkunskaper. Kan du mycket om fotboll kanske du ska läsa på lite mer om basket eller ishockey. Den kommande veckan kan du läsa om en annan sport, eller vice versa.
  3. Genom att ta del av experttips kan du lyckas bättre med dina spelkuponger. Du kan hitta odds, statistik och de senaste nyheterna hos Svenska Spel. På sociala medier och en stor mängd svenska spelbloggar kan du hitta en del information också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *