Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips från LaLiga2: Sporting Gijon – Rayo Vallecano

2 min read

Idag har vi en intressant match att se fram emot. I Den spanska LaLiga2 tittar vi närmare på Sporting Gijon som tar emot Rayo Vallecano. Det har varit landslagsuppehåll under en period nu och det innebär att det varit väldigt upp och ner i vissa ligor. Speciellt när vissa spelare är borta för att spela inför sina landskamper för olika kval eller cuper. Vi har en intressant landskapsmatch att gå igenom imorgon. Frankrike möter då Sverige och Kroatien tar emot Portugal i UEFA Nations League.

Gijon – Varför så högt odds?

Spanska andra divisionen har intressanta matcher ibland och idag tittar vi närmare på Sporting Gijon som får ett alldeles för högt odds för att ta emot Rayo Vallecano. Vi på speltipsligan tror att Gijon kommer visa på en högre klasskillnad och försöka klättra vidare mot de stora grabbarna i La Liga. Gijon är placerad som nummer 3 i Ligatabellen och har 22 poäng. Endast 3 poäng ifrån andraplatsen Mallorca. De har gjort 11 mål och endast släppt in 6 på totalt 11 matcher. Från 1.85 i odds har det höjts till 2.75 för hemmavinst.

Sporting Gijon Logga

Rayo Vallecano – Kan man stå emot?

Rayo Vallecano har placerat sig på plats 12 i Ligatabellen och har 16 poäng. Med 11 gjorda mål och 9 insläppta så tror vi att Sporting Gijon hemma kan säga mer om matchen. Kollar man på bortastatistiken så har Vellecano endast tagit 4 poäng på 6 matcher. Man har endast gjort 2 mål och släppt in 7 mål på dessa 6 matcher. Vi tror på ett lag som kommer göra allt för att försöka ta med sig en poäng.

Rayo Vallecano Logga

Sammanfattning av speltipset

Vi på Speltipsligan tror på en händelserik match med många fina chanser. Men de flesta chanserna kommer vara åt ett håll eftersom det andra laget endast kommer försvara sin poäng. Gijon behöver 3 poäng för att knuffa ner Mallorca och Vallecano vill inte skämma ut sig med 3 raka förluster.

Speltips: Gijon vinst

Odds: @2.85

Insats: 5/10 Units

Spelstopp: 21:00 CET 16 November

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *