Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips: Hammarby IF VS IFK Göteborg

3 min read

Ny vecka påbörjas, och nya möjligheter visar sig på marknaden! Ett flertal speltips ligger redan ute på hemsidan, och nu är det även min tur att söka vinsten. Startar gör vi klockan 19.00 i vår kära huvudstad Stockholm, där Hammarby IF tar emot gästerna från västra kusten.

Speltips: Hammarby IF VS IFK Göteborg – 20/7

Dagens speltips befinner sig i Stockholms trakter, där Hammarby som senast studsade tillbaka från ett underläge till vinst mot Kalmar tar hem gästerna från IFK Göteborg.

Hammarby IF:

En något märklig inledning av säsongen för Hammarby. Dock är de inte de enda som behövs nämnas inom dessa ramar. Många utav de topptippade lagen har i år misslyckats fatalt med att leva upp till de förväntningar som låg på dem.  Det är på tiden att Bajen tar ett steg i rätt riktning för att börja klättra ordentligt. Med andra ord är det alltså dags för en ren trepoängare. Den senaste hemmamatchen spelades alltså mot IK Sirius, och matchen slutade mållös. En något långdragen och tråkig match att glo på, och jag tror att man fick sig en liten tankeställare här.

Upp på hästen, nu nu nu!

För fyra dagar sedan stod man som gäster i Kalmar FF, där man efter en trög start lyckades vända ett 1-0 underläge till en 2-1 vinst. Något som bör ha gjort mycket för självförtroendet. Detta behöver man använda sig av i dagens hemmamatch. Jag tror definitivt att Bajen har fått sig en liten push det senaste, och att man har börjat hitta tillbaka till lite rutiner. Förhoppningsvis lyckas man ikväll lösa några baljor, något jag i varje fall tror starkt på. En stark inledning med aggressivt spelande kommer att leda till detta, det vill jag verkligen tro.

Hammarby IF – Logga

IFK Göteborg:

Ännu ett lag som i år har presterat olika från match till match. För inte så länge sedan löser man tre hela poäng mot inga mindre än AIK, men fallerar totalt mot Norrköping i matchen därefter. Hammarby FF och IFK Göteborg stod senast mot varandra för mindre än en månad sedan. Här vinner Göteborg med hela 3-1 efter förlängning och rött taget kort av Bajen.

Målrik match?

Både Hammarby och Göteborg är två vanligtvis målrika lag. Det ligger mycket fokus i det offensiva, inte minst hos just Bajen. Jag tror på en ganska aggressiv matchbild där båda lagen vill trycka framåt men också vara snabba på att reagera på kontringsmöjligheter. Med tanke på det formsvacka som Göteborg för tillfället befinner sig i, har man en viss press på sig att faktiskt börja plocka poäng från matcher. Klara man av att plocka här? Det ska man verkligen tro att man kan. IFK behöver visa vad  de går för, visa att man vill vara med och strida, till exempel.

IFK Göteborg – Logga

Summering och dagens speltips:

Ännu en gång bör denna match vara hyfsat fokuserad på det offensiva. Båda dessa lagen behöver poängen för att både visa sig fortsatt starka, men också för att styrka lagdynamiken och hela klubbens känsla. Som ett resultat av detta behöver målen att komma. Dagens speltips landar på målmarknaden med fokus på överspel. Att matchen slutar i minst tre gjorda mål från båda lagen kombinerat känns som ett rimligt spel till ett trevligt odds.

  • Speltips: Över 2.5 mål i matchen
  • Odds: @1.76
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00 CET
  • Bolag: Casumo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *