Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips La Liga: Valencia CF vs Villareal CF

2 min read

Valencia CF – Klättrar 3 platser vid vinst

Vi hittar Valencia på en 14:e plats i tabellen med hela 31 poäng upp till Atlético Madrid som toppar tabellen, på dem 5 senaste matcherna så har man skrapat ihop 2 segrar, 2 förluster och ett kryss, så man kan lugnt säga att laget spelar lite ojämnt för tillfället och 3-0 borta mot Getafé och ett rött kort stärker inte deras aktier.

Vad har man då som talar för dem, jo i de matcher man vinner så släpper man nästan aldrig in mål, så när offensiven levererar så håller försvaret tätt, det är när målchanserna går upp i rök och kontringarna kommer som Valencias försvar inte riktigt mäktar med.

Lagets främsta målskytt är Spanjoren och mittfältaren Carlos Soler på 6 fullträffar, tätt följt av anfallarna Maximiliano Gomez från Uruguay och Spanjoren Manu Vallejo.

På skadelistan hittar vi Ryssen Denis Cheryshev och Fransosen Mouctar Diakhaby

Villareal CF – Jagar Europa

Laget ligger på en 7:e plats i ligan men facitet på de 5 senaste talar om allt annat än någon bra form, man har 2 förluster och 3 kryss på de 5 senaste matcherna, att man förlorar mot Atlético Madrid är en sak men annars är laget såpass bra att man måste prestera bättre.

I laget har man Spanjoren Gerard Moreno som med sina 14 mål ligger 3:a i La Ligas skytteliga, och med tanke på stundande EM så vill han med all säkerhet hålla formen uppe.

Om man vinner ikväll så klättrar man till en 6:e plats i ligan och står iaf för tillfället på Europeisk mark vilket så klart är målet för en klubb som Villareal.

På skadelistan hittar vi en del spelare, Fransosen Francis Coquelin, Spanjorerna Iborra, Mario Gaspar och Alberto Moreno.

Matchen – Fördel Valencia

På de 5 senaste mötena har Valencia vunnit 3 av 5 matcher, men senast vann Villareal med 2-1, fast den något knasiga säsongsavslutningen på förra säsongen så vann Valencia med 2-1, den matchen spelades i augusti.

Så jag tror på mål men en jämn match där tillslut Villareal går segrande ur striden.

Speltips: Villareal vinst

Odds: 2.15

Insats: 8/10

Matchstart: 21:00 CET, Mestalla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *