Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips NHL: 1 kupong 7 matcher

3 min read

Här kommer min första NHL kupong för säsongen, jag tänker köra några så får vi se hur det går, ibland kommer jag lägga upp enstaka matcher men oftast gör jag en kupong med många matcher till sjuka odds.

Och med tanke på en kortare säsong och strikt indelade divisioner där lagen möter varandera många gånger så borde man kunna reka ut vinnare på ett bra sätt.

Jag bettar alltid för en vinnare av matchen och inte efter oavgjort vid full tid osv utan vinnare i slutändan helt enkelt.

Florida Panthers vs Carolina Hurricanes

Dem har möts 2 gånger tidigare den här säsongen och båda har slutat oavgjort och gåt till ÖT där man har varsin seger, båda lagen har vunnit 2 av sina 5 senaste matcher så att hitta en vinnare här är ju lite kletigt men kollar vi på tabellen i Discover Central så hittar vi Florida på en andra plats 2 poäng före Carolina.

Så jag sätter en Florida Panthers vinst till 2.50 i odds.

Winnipeg Jets vs Vancouver Canucks

Dem har möts 3 gånger den här säsongen och här har Winnipeg ett 2-1 övertag över Canucks, Canucks har ju inte alls gått bra den här säsongen me bara 1 vinst på de 5 senaste medans Winnipeg har 4 av 5 vinster.

Här sätter jag Winnipeg Jets som vinnare till 2.19 i odds.

Edmonton Oilers vs Toronto Maple Leafs

Dem här lagen har mötts hela 5 gånger redan och Toronto har en 3-2 ledning i matcher, båda lagen är formstarka och har vinst i 4 av 5 matcher, det är lite av en Division´s final då lagen ligger 1:a och 2:a men toronto har gjort en strålande säsong hittils och man har ett 6 poäng stort försprång ner till 2:an Edmonton och man leder dessutom hela NHL

 

Här sätter jag Toronto Maple Leafs som vinnare till 2.38 i odds.

Las Vegas Golden Knights vs Minnesota Wild

Dem här lagen har faktiskt inte möts ännu och Vegas leder divisionen 1 poäng före Wilds, så det blir en rafflande match att hålla koll på, Vegas har 3 vinster på sina 5 senaste medans Wilds har full pott med 5 av 5.

Man vinner inte för evigt i NHL så jag sätter Las Vegas Golden Knights som vinnare som står som favoriter med 2.12 i odds.

San José Sharks vs Colorado Avalanche

Dem har möts 2 gånger tidigare den här säsongen och båda matcherna har slutat med Colorado vinst och dem är skyhöga favoriter ikväll.

Här sätter jag Colorado Avalanche som vinnare till 1.72 i odds.

Anaheim Ducks vs St. Louis Blues

Dem har möts 2 gånger tidigare och båda gångerna har slutat i Blues vinst, Anaheim har 0 vinster på sina 5 senaste.

Den här är svår, för precis som man inte vinner alla matcher i NHL så förlorar man inte hur länge som helst heller, Bles har 2 vinster på sina 5 senaste och ligger 7 poäng före Anaheim.

Här sätter jag St. Louis Blues som vinnare till 2.15 i odds.

Ottawa Senators vs Calgary Flames

Dem har möts 2 gånger och man har varsin seger, Ottawa har 3 vinster på sina 5 senaste och Flames har 2 vinster på sina 5 senaste, i tabellen hittar vi Flames på en 5:e plats i Scotia Division medans 7 poäng längre ner ligger Ottawa sist i divisionen och delad sist i hela NHL.

Här sätter jag Calgary Flames som vinnare till 2.02 i odds.

Kupongen – Vilket lag som helst kan vinna.

Det spelar så klart roll ifall ett lag är bättre eller sämre men i NHL kan vilket lag som helst vinna nästan vilken match som helst, men det är förbaskat kul att betta på, och lika roligt att se på.

NHL har ett tajt spelschema som gör att ditt lag spelar ofta och är på s vis roligt att följa och även om nattens kupong går in så är man där och gör en ny kupong nästa natt igen.

Matcher: 7

Spelform: Matchspel

Odds: 204.00 (med Real Madrid vs Real Sociedad: 437.6)

Insats: Hockey is Hockey but its fun 5/10

Matchstart: 01:00-04:00 CET USA, Kanada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *