Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips NHL: Boston Bruins – Tampa Bay Lightning

2 min read

Efter mitt första speltips spelas ikväll mellan Molde och Start så har jag tagit fram ett andra för dagen. Har följt med på dom inledande matcherna i NHL och ser ett helt klart bättre Tampa inledande än Boston. Jag har därför tagit fram ett spel mellan dessa lagen i placement group och tycker mig ha hittat ett fint spelvärde i spelbyggaren även här. Kolla även min Molde rek som jag länkar nedan ifall du missat den, start 19.00.

  • Molde – Start speltips
  • Senaste speltips
  • Spreadsheet

Speltips: Boston Bruins – Tampa Bay Lightning, NHL

Boston Bruins:

Efter ett långt uppehåll har man kommit tillbaka och spelat 2 matcher såhär långt. Jag har personligen följt båda matcherna och inte imponerat alls över Bostons spel innan idag. Man har spelat mot lag som Colombus, där man förlorade med 4-1 och földe upp det 3 dagar senare med ännu en 1-4 förlust mot Philadelphia Flyers.

Tampa Bay Lightning:

Precis som Boston så har Tampa spelat 2 matcher hittils. Innan dagens match har man spelat mot Florida Panthers, där man tog en stabil 0-5 seger och visade riktigt fint spel. Man följde upp detta senare med en 3-2 seger på förlängning mot Washington.

Inbördes möten och summering innan dagens speltips:

Tampa står som stora favoriter om man kollar på inbördes möten. Tampa har vunnit 4/5 av dom senaste mötena mot Boston och den sista matchen slutade med en 1 måls förlust. Därav har jag tagit fram ett spel från spelbyggaren där jag sätter Tampa +1 samtidigt som det blir över 3.5 mål i matchen till 1.72 gånger pengarna.

Även om det är lite information att gå på såhär långt, så ser jag riktigt bra spelvärde i detta. Tampa har varit starkare och jag tror minst att dom tar ett oavgjort idag. Detta resulterar då i vinst om spelet är över 3.5 mål idag.

  • Speltips: Tampa bay +1 och över 3.5 mål i matchen
  • Odds: 1.72
  • Spelstopp: 22.00
  • Spelbolag: Unibet
  • Bildkälla flashscore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *