Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips NHL: Boston Bruins vs Washington Capitals

2 min read

Aj aj aj senaste kupongen i NHL blev det inte många rätt på men det är kul som fasen. I kväll kör vi på en match med bra odds, och just den här matchen va den jag torskade på igår när jag gjorde ännu en kupong, jag fick in alla matcher men Capitals tog Bruins på straffar och där sprack ballongen.

Boston Bruins – Revanchsugna!

Boston Bruins hittar vi på en 3:e plats i MassMutual East Division, 3 poäng bakom Capitals fast med 2 matcher mindre spelade.

Man har på sina 10 senaste matcher ett facit som lyder 5-4-1 alltså 5 vinster på ordinarie tid, 4 förluster på ordinarie tid och en förlängningsförlust, då har vi rett ut hur vi läser det.

Boston är alltid ett lag att räkna med, man är hyfsade på power play, man ligger på 14:e plats i NHL och man gör mål på vart 5:e power play.

Man är ligans 3:e bästa lag på Penalty killing där man håller tätt 9 av 10 power play man får mot sig

Totalt i hela NHL ligger Bruins på en 12:e plats med 27 poäng, vilket kan tyckas lite svagt för ett lag med deras kaliber, men det är en speciell säsong och man huserar kanske i den starkaste Divisionen.

Washington Capitals – Håller formen i sig?

Capitals ligger på första plats i MassMutual East Division, en Division som är stark på pappret så väldigt bra gjort av laget från huvudstaden.

MAn har på sina 10 senaste matcher ett facit på 7-2-1 så man har en bra form.

När det kommer till power play så ligger man 5:a i NHL., där man gör mål på nästan vart 3:e power play, när det kommer till penalty killing så ligger Capitals 11:e plats där man står emot ca 4 av 5 lägen i numerärt underläge.

Omman kollar på helhetstabellen så hittar vi Capitals på en 5:e plats med 30 poäng, 8 poäng bakom serieledande Toronto.

Matchen – Boston favoriter

Boston har favoritskapet på hemmaplan, men Capitals är det bättre laget för stunden men jag tror inte på en lika tajt föreställning som senast, David Pastrnak är sugen på revanch efter straffmissen senast men radarparet Bäckström och Ovechkin kommer ta det här, jag satsar mina pengar på Washington Capitals.

Speltips: Washington Capitals som matchvinnare.

Odds: 2.27

Insats: 7/10

Matchstart: 01:00 CET, TD Garden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *