Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips NHL: Montreal Canadiens – Pittsburgh Penguins

2 min read

Gårdagens speltips satt återigen i NHL och vi har startat hockey säsongen på högstaklass. Igår hade vi kört Vegas Golden Knights +2 och över 4.5 mål i matchen genom Betbuilder. Vegas vann matchen med 4-6 och matchen satt med goda marginaler. Jag tänkte fortsätta med Betbuilder i NHL då vi nu har vunnit alla dessa. Vem slutar med ett vinnande koncept? Idag har jag valt matchen mellan Montreal Canadiens och Pittsburgh Penguins. Jag tycker mig ha hittat ett felsatt odds och kommer utnyttja detta i Betbuilder i denna match. 

  • Senaste speltips:
  • Spreadsheet:

Speltips NHL: Montreal Canadiens – Pittsburgh Penguins

Summering till dagens speltips:

Montreal och Pittsburgh är inne på sin 4:e match i playoffs idag. Det står just nu 2-1 i serien till Montreal och man har spelat extremt jämnt i dom inledande matcherna. Alla 3 matcherna har slutat över 3.5 mål och det tror jag det kommer göra idag igen. Mötena har slutat , 2-3, 3-1 och 4-3. Spelbolagen har satt oddset på 3.10 att Montreal ska vinna idag på egen arena vilket jag tycker är alldeles för högt. Jag har istället valt att spela +2 Montreal och över 3.5 mål i matchen. Detta spelen har slutat vinst i 2 av matcherna och halv vinst i 1 av dom.

Dagens spel blir lite mer kortfattat än vanligt då jag har haft fullt upp hela dagen. Önskar att ni ska få spelet så tidigt som möjligt och hinna rygga ändå. Jag kommer framöver fortsätta köra Betbuilder på Hockeyn då jag ser helt sjuka värden i detta.

Innan dagens match vill jag önska er lycka till vid rygg och kommihåg att spela försiktigt. Dagens speltips blir alltså +2 Montreal och över 3.5 mål i matchen totalt. Vi får 1.74 i odds på Unibet vilket jag tycker är riktigt spelvärt!

  • Speltips: Montreal +2 och över 3.5 mål i matchen
  • Odds: 1.74
  • Spelstopp: 22.00
  • Spelbolag: Unibet (Sätt in 100kr och få 100kr bonus)
  • Bildkälla: Flashscore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *