Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips NHL: Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks

2 min read

Mitt förgående speltips satt felfritt och maxbettet gick i hamn med 6.000kr i vinst. Vi hade spelat Sogndal -1 (Asian lines) till 1.60 gånger pengarna och Sogndal hämtade vinsten med 2-0. Det är snålt på fotbollsmarknaden denna tid och jag har istället valt att köra en match i NHL inatt. Matchen som jag valt att reka är mellan Vegas Golden Knights och Vancouver Canucks.

Speltips NHL: Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks

Senaste speltips:

Spreadsheet:

Vegas Golden Knights:

Innan dagens match står 3-1 i set till Vegas och efter att man inledde med ett fint resultat mot Canucks med 5-0 så förlorade man med 2-5. Efter förlusten så har man återhämtat sig bra med en vinst på 3-0 innan man förlängde det med ett 3-5 resultat senast. Man har sett ut som det bättre laget i 4 matcher spelade och även om man åkt på en förlust så är det mycket tveksamt om resultatet gick där det förtjänades. Idag kör man full fart framåt och tar med sig 4-1 och går vidare.

Vancouver Canucks:

Man har lyckas ta en vinst såhär långt mot Vegas. Jag tror dock inte att man är bra nog för att vara med o mäta sig och matchen där man vann så var det 40-27 i skott till Vegas. Utöver den matchen har 3 vinster gått till Vegas och man har totaldominerat alla matcher. Det är Hockey och allting kan hända, 5 skott kan vara 5 mål men värdet blir idag på Vegas seger.

Summering innan dagens speltips:

Vegas har somsagt dominerat alla 4 matcher hittills och jag tror man stänger igen det idag och stänger igen serien med 4-1. Vi får säkert se ännu en målrik match där båda lagen gör minst 2 mål, men Vegas Golden Knights tror jag i slutändan står som vinnare och 1.72 hämtas. Lycka till vid rygg. Spela aldrig för mer än du har råd att förlora!

  • Speltips: Vegas rak vinnare
  • Odds: 1.72
  • Spelstopp: 03.45
  • Spelbolag: Casumo, Unibet eller Leovegas

För fler speltips, besök vår startsida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *