Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips NHL: Vegas Goldes Knights – Chicago Blackhawks

2 min read

I mitt förgående speltips fick vi se seriens starkaste hemmalag besegrade av ligans jumbo. Vem kunde gissa fram ett sådant resultat? Häcken förlorade med 0-2 mot Kalmar och helgens skräll slog till. Idag tar jag mig tillbaka till NHL och har hittat en fin match mellan Vegas Golden Knights och Chicago Blackhawks.

Förgående speltips:

Spreadsheet:

Speltips NHL: Vegas Goldes Knights – Chicago Blackhawks

Vegas Golden Knights:

Innan dagens match har man har gjort en fantastisk start efter uppehållet och har vunnit samtliga matcher man spelat. Efter 4 vinster mot Arizona, Dallas, St. Louis och Colorado har man visat riktigt fint spel. Man är idag storfavoriter och innan dagens match har man ett odds på 1.84. Alla matcherna som Vegas har spelat innan dagens match har slutat med över 4.5 mål. Storfavoriter i dagens match, men blir det så enkelt eller kommer Blackhawks ge en bra kamp?

Chicaco Blackhawks:

Blackhawks har också spelat riktigt bra hockey inledningsvis och slog ut Oilers med 3-1 i matcher. Matherna har slutat vinst till Blackhawks med, 4-6, 4-3 och 3-2 medans man förlorat 1 match med 6-3. Alla matcher har alltså slutat över 4.5 mål här också och detta hjälper mig summera dagens speltips.

Summering innan dagens speltips:

Jag ser precis som bolagen Vegas som favorit ikväll, men har valt ett annat speltips. Vegas har inte vunnit någon av sina matcher med mer än 2 puckar och jag tycker bolagen sätter oddset lite väl högt på Blackhawks. Jag har då tagit fram en Betbuilder där jag väljer att spela Blackhawks +2.5 och över 4.5 mål i matchen. Båda lagen har spelat målrikt och jag tror det blir liknande idag. Jag tror på en mer jämn match än bolagen och ifall Vegas vinner så gör dom det med max 2 puckar.

  • Speltips: Blackhawks +2.5 & över 4.5 mål i matchen
  • Odds: 1.91
  • Spelstopp: 04.30
  • Spelbolag: Casumo, Leovegas eller Unibet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *