Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltipset: Qunicy Crew – 4 Zoomers

2 min read

Idag spelar Qunicy Crew mot 4 Zoomers. Förra Speltipset satt som en smäck då jag vet helt rätt ute! Vårt spel på över 2,5 maps gick hem när Vikin.gg vann med 2-1. Trotts bolagen hade Liquid som storfavoriter i det mötet så tyckte jag att Vikin.gg borde vinna vilket jag skrev i speltipset också! Alltid kull när man är helt rätt på det! Nog med självkärlek nu. Hade egentligen tänkt vänta till onsdag med nästa speltips, men kunde inte hålla mig! Har hittat ett fel odds hos Hajper som spelas imorgon! 2,45x pengarna medan alla andra bolag endast erbjuder 2x pengarna!

Inför matchen till speltipset

Lagen som mötes imorgon är Quincy Crew mot 4 Zoomers. En match där Quincy är stora favoriter. Kan bero på att dom är rankade 6:a i världen mot 4 Zommers 24:e plats. Trotts det är jag säker på att det inte kommer bli en ”lätt” vinst för Quincy imorgon! Det är ofta dom slarvar när dom spelar. Och det är sällan dom 2-0:ar lag. Dom är väldigt ojämna emellanåt. 4 Zoomers är ett lag som har imponerat väldigt mycket den senaste tiden och klättrat i rankingsystemet. Dom spelar stabil och sevärd Dota, och i dagsläget kan dom ge alla topplagen en svår match. Tror nog att Quincy kommer ta det imorgon. Men ser det väldigt svårt att dom vinner med 2-0. Mer troligt är 2-1. Ni kanske börjar ana vart speltipset är på väg?

Speltipset

Qunicy möter 4 Zoomers. Som ni vet är det sällan lönt att spela vinnare i såna här matcher. Oddset är så pass dåligt att det inte är värt risken. Utan jag kommer spela över 2,5 maps till helt sjuka 2,45x pengarna hos Hajper! Alla andra bolag har detta runt 2x pengarna vilket är mer rimligt. Men jag klagar inte. Bättre spelvärde är svårt att hitta!

Sammanfattning för speltipset

Speltipset blir alltså, över 2,5 maps. Tror på en jämn match men med lite fördel Quincy. Dock ser jag det inte som omöjligt att 4 Zoomers kan vinna. Men det jag är mest säker på och grundtanken för spelet, ingen av lagen blir 2-0:ade imorgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *