Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltipset: Vikin.gg – Liquid.

2 min read

Senaste speltipset blev en torsk. Vikin.gg gjorde inte jobbet och det blev till min besvikelse förlust för oss. Dom vann själva matchen som dom skulle. Men första gamet var dom väldigt off i och hade dessutom en klen draft vilket resulterade i att dom inte nåde 10 kills först. Därför jag har hållit några dagar. Ville att nästa spel skulle vara ett riktigt bra. Och nu har jag hittat det! 2x pengarna dessutom!

Inför matchen till speltipset

Lagen som möts är Vikin.gg mot Liquid. Två av topplagen inom Eu-dotan. Vikin.gg failade oss i förra speltipset, men imorgon räknar jag med att dom hjälper oss mot en seger! Inför detta mötet så är Liquid stora favoriter enligt bolagen. Något jag tycker är lite missvisande då det inte skiljer så mycket i ranking mellan lagen. Dessutom så vann Vikin.gg senaste mötet med 2-0 och dom har bättre form just nu. Men sen kommer Liquid alltid vara Liquid. Ett av topp-lagen inom Dota -världen som man aldrig kan räkna bort. Det är just därför jag inte kommer spela en vinnare imorgon, tycker mig ha hittat ett mycket mer spännande spela. Ett spel som har suttit i Vikin.gg alla tre matcher denna turnering!

Speltipset

I ett sånt här möte är det väldigt svårt att spela på en vinnare. Även om jag tror Vikin.gg har en bra chans att ta det trotts dom inte har ”oddset” på sin sida. Utan där jag väljer att lägga mina pengar blir på ett överspel på maps. 2 units på över 2,5 maps totalt. Det betyder med andra ord att det kvittar vem som vinner, så länge det slutar med 2-1 till något av lagen! Vikin.gg har spelat över 2,5 maps i alla sina tre matcher som jag skrev innan. Dom har vunnit två och förlorat en. Så trotts att oddset talar om en enkel seger för Liquid så håller jag inte alls med. Vikin.gg kommer ta en map imorgon! Och det bästa spelvärdet för det blir över 2,5 maps, då jag inte ser Liquid bli 2-0:ade imorgon då det är mycket pengar på spel.

Sammanfattning för speltipset

Speltipset blir alltså, över 2,5 maps. Tror på en jämn match men med lite fördel Vikin.gg. Dom har sett riktigt vassa ut när allt klaffar! Liquid har haft liten svacka men är på ”pappret” det bättre laget. Ingen av dessa lagen kommer låta sig bli 2-0:de imorgon! Vårt spel ska sitta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *