Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips: Norrköping – Mjällby, Allsvenskan

2 min read

I mitt förgående speltips så såg vi Inter ta vinsten med en 0-2 seger i Bergamo. Atalanta spelade sin första match på 17 omgångar utan att göra mål och vi rök tyvärr på Över 2.5 mål + BLGM. Det är slut på Serie A och jag ger mig in i Allsvenskan. IFK Norrköping ska ta emot Mjällby och jag tycker mig ha hittat ett riktigt fint spel inför denna matchen.

  • Förgående speltips
  • Spreadsheet

Speltips: Norrköping – Mjällby, Allsvenskan

Norrköping:

Innan dagens match är man helt uppe i toppen och slåss och ligger på en andraplats och med en match mindre spelad än Malmö så kan man idag ta tillbaka förstaplatsen. Man har inlett säsongen med 7 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust. Ligans mest offensiva lag enligt statistik just nu med 27 mål framåt. I förra omgången fick man bara med sig 1 poäng borta mot Falkenberg och man är idag sugna på att gå tillbaka på vinnande vägar.

Mjällby:

Innan dagens match ligger man på 9:e plats i tabellen och har inte hittat formen i sina senaste matcher. Bara 1 vinst har man lyckats få med sig på sina senaste 5. Man har åkt på en del hårda förluster mot Varberg, Örebro och främst mot Elfsborg där man förlorade hemma med hela 0-5.

Inbördes möten och analys innan dagens speltips:

Inbördes möten har gått lite åt båda hållen innan dagens match. Norrköping har dock bara förlorat 1 gång på sina senaste 5 möten mot Mjällby. Värt att tillägga är att ingen av matcherna visar någonting eftersom du ska helt tillbaka till 2014 för att hitta senaste matchen.

Innan matchen idag är det ganska enkelt val för mig. Jag kommer spela -1 Asian lines till 1.63 gånger pengarna på Norrköping och förväntar mig att dom går full fart framåt för att ta med sig andraplatsen.

  • Speltips: Norrköping -1 (Asian lines)
  • Odds: 1.63
  • Spelstopp: 19.00
  • Spelbolag: Unibet

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *