Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

La Liga Speltips: Levante vs Real Betis

2 min read

Det blir ett fint spel från Spanien idag när Real Betis gästar den Spanska Solkusten.  Och Precis som jag varit inne på tidigare så är inte Levante ett dåligt lag. Man har kryssat borta mot Valencia, fick till en sen kvittering mot Sevilla. Vann borta mot  ett avhängt Espanyol och förlorade planenligt hemma mot Atl Madrid. Hemma har man bara förlorat 4 gånger den här säsongen, samtidigt som Real Betis bara har vunnit 1 av 15 bortamatcher. Den statistiken ska man verkligen inte blunda för.

Båda dessa lagen innehar 12e och 13e plats i tabellen och man står på nästan identiska poäng. (38, respektive 37) och befinner sig egentligen i ingemansland. Chansen att nåt av dessa 2 lagen skulle nå en kval plats till Europa Leauge är minimal. Det skulle krävas ett totalt haveri från lagen ovanför vilket inte känns speciellt troligt. Samtidigt är gapet ner till bottenlagen Espanyol och leganes för stort att falla igenom på. Så med andra ord. Det är 2 lag som bara ska spela av säsongen egentligen.

Real Betis vann med 3-1 när man möttes i September, backar man några månader samma år så vann Levante med 4-0.

Nu när man möts igen så är det faktiskt så att Real Betis har 2 förluster, 1 vinst och ett oavgjort resultat mot Granda (2-2) på sina 4 senaste matcher. Under samma period har Levante 2 oavgjorda resultat, en vinst och en förlust. Bifogar en bild nedan hur båda dessa lagen har spelat i sina 4 hemma respektive borta matcher för att ge en större inblick till detta spelet.

Real Betis har ett litet historiskt övertag med 7 vinster medans Levante har vunnit 4 och kryssat 2 gånger. Men den här säsongen är det faktiskt så att Levante snittar 1,67 poäng hemma medans Real Betis snittar 0.60 poäng borta. Och även om Real betis vann senast så har Levante vunnit 2 raka matcher dessförinnan med 4-0 och 3-0.

Jag tror på 1-0 , 1-1 då Levante har spelat under 2,5 mål i 67 procent av alla sina hemma matcher i år och Real Betis har gjort det i 60 procent av sina bortamatcher.

Men Mitt spel blir Levante DNB till 1.90 och pengarna tillbaka om det slutar oavgjort. Och allt baseras på att Real Betis bara har tagit 1 bortavinst i år. VAMOS!

Speltips: Levante DNB

Odds: 1,90

Spelstopp: 14.00

Bolag: William Hill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *