Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips NBA: Denver Nuggets – Houston Rockets

2 min read

Vi fick in mitt fjärde raka speltips igår och det va som jag skrev. Största anledningen till att spelet eventuellt skulle gå förlorat är om det går till OT. Båda lagen försvarade sig bra och det fick vi se prov i större delen av andra halvlek. Vi kör vidare i jakten på att sätta femte raka spelet. Och jag har fastnat för Denver Nuggets hemma mot Houson Rockets. Och jag känner ganska bra för att överspelet på 225 kommer att sitta i denna matchen. Läs reken.

Houston Rockets reser till Ball Arena för att möta hemma laget Denver. Rockets förlorade sin premiär match mot Portland Blazers med 128-126 på övertid samtidigt som att Denver Nuggets fortfarande letar efter sin första seger efter 2 raka förluster. Nu senast mot Clippers. Ni kan läsa om det spelet i den dubbeln jag la ut tidigare om den matchen. Jag är mest intresserad av hur detta spelet kommer att ta sig eftersom att vissa spelare i Houston kommer att tvingas sitta i karantän på grund av positivt COVID test. Jag har ändå gjort en djupdykning på denna matchen jag tycker du som rekar ska ta med dig ifall du ryggar spelet.

Houston kommer att ha en begränsad rotation vilket innebär att James Harden kommer att spela mer och han kommer att skjuta mer. Denver ligger i genomsnitt på 115 poäng per match i början på tidigare säsonger och även nu och jag tror man tar chansen idag. ÖVER denna lina har gått in i Nuggets 5 senaste matcher och i 4 av dom 5 senaste matcherna Houston har spelat på en måndag.

Jag är lite statistik nörd av mig men om Houston har lyckats med en happy Monday i 80 procent så hoppas jag att tradionen håller i sig igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *