Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips NBA Dubbel Odds: 3.42

2 min read

San Antonio Spurs – Toronto Raptors

Jag kommer att gå under 226,5 poäng på denna matchen eftersom att den linan har spelats under i 4 av deras 6 senaste matcher och har även varit slut resultatet i 3 av San Antonios 5 senaste matcher. Som alltid (min personliga åsikt) så ser jag att Spurs har en betydligt mer effektivare defensiv kontra Torontos som tappade kontrollen på den biten mot Pelicans-. Men i denna matchen så har jag en ganska stark känsla för att Toronto kommer tillbaka och kämpar sig tilbaka med sin defensiv och sin slipande matchup och få denna lina att gå under 226,5 poäng. Jag skulle tippa på att vi hamnar på 200-2015 ikväll. Om du nvill spela på någonting annat så prpva att Sprurs vinner. Raptors har inget bra facit och har förlorat 7 av deras 8 senaste möten mot Spurs.

Mitt tips är soklart. Under 226,6 poäng till 1.80

Detroit Pistons – Cleveland Cavaliers

Helt ärligt så tror jag inte att Detroit som kommer med en förlust i ryggen är redo för denna matchen, Dessutom tror jag att Cavs kommer att ha en bra säsong och att flera av oss kommer att bli positivt överraskade. Med andra ord, jag tror att Cavs kommer att köra över Dettroit i denna matchen,. Så antingen men spelar man ett minmus handikap på dom eller så kör man ett överspel. Och jag tror att ett överspel blir det ultimats här. Linman på över 215, 5 är löjligt. Fullständigt löjligt. Cavs har inte ett särskilt bra försvar och dety borde kunna nyttja Detroit att skjuta mer. Jag får bara en känsla att när jag har bilden klar i skallen så är Över 215,5 poäng till 1.90 löjligt lågt satt.Jag måste spela denna bara.

Mitt tips är soklart. Över 215,5 poäng till 1.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *