Speltips idag

Gillar du att satsa på sport? Eller är du nyfiken på att testa? Då får du inte missa att ta del av alla speltips som finns på nätet! Genom att få koll på aktuella speltips kan du få reda på hur proffsen tippar och öka chanserna att gissa rätt, oavsett vilken sport eller odds du satsar på. Läs vidare för att få reda på mer om vad ett speltips är, var du hittar bra rekar och speltips just idag och på vilket sätt oddset har betydelse när du ska följa ett speltips.

Mer

Vad är ett speltips?

Speltips är ett tips som hjälper dig att öka dina vinstchanser när du spelar om pengar. Eftersom denna artikel handlar om spel på sport så syftar vi här på tips om de bästa oddsen och hur du kan lära dig allt du behöver om varje sport för att lyckas bättre med dina insatser. Speltips finns på mängder av sajter online, men det gäller att veta var du ska leta för att hitta de bästa tipsen. Vi rekommenderar att du vänder dig till spelbolagens egna hemsidor som ofta erbjuder statistik och annan användbar information du kan använda dig av för att förbättra dina möjligheter att vinna. Du kan också se på sportprogram på TV och via datorn, läsa tidningar och besöka seriösa sportsajter. Sist men inte minst finns det en hel del sportexperter som delar med sig av speltips via sociala medier såsom Facebook och Instagram.

Rekar och speltips idag

Eftersom det spelas mängder av matcher varje dag blir speltips snabbt inaktuella. Lagens eller idrottarnas form kan förändras snabbt, och ett tips som vore guld värt förra veckan kan leda till att du förlorar dina satsade pengar idag. Därför är det viktigt att du alltid håller dig uppdaterad på de senaste tipsen. Detta gör du enklast genom att besöka hemsidor som kommer med nya tips dagligen, eller flera gånger om dagen. Där kan du också läsa analyser som ligger till grunden för tipset. Du kan ta del av rekar och speltips helt gratis via nätet, för att på så sätt förbättra dina kunskaper om den eller de sporter du brukar spela på. Du får också tips på vilka odds som är bäst just nu, så att du slipper besöka mängder av bettingsajter för att jämföra sifforna själv. På så sätt kan du fokusera enbart på det roliga – att betta på de sporter du gillar för att sedan förhoppningsvis ta hem en härlig vinst!

Speltips på fotboll, hockey och annan sport

De flesta speltips fokuserar på fotboll, hockey och andra riktigt populära sporter. Dels är det de sporter som de flesta spelare är intresserad av, och dessutom spelas det flest stora matcher inom just fotboll och ishockey. Bettingsajterna erbjuder också flest odds på de mest populära sporterna, men även du som gillar en mer ovanlig sport kan så klart hitta fina speltips på nätet. För att förstå speltipsen måste du ha lite koll på respektive sport. Om vi tar fotboll som exempel så finns det mängder av olika odds. Förutom klassiska 1X2 måste du också ha koll på sådant som totalt antal mål, dubbelchans, hörnor, kort, avslut och spelarmål. Därför är det viktigt att du kan reglerna i den sport du vill satsa på, eftersom det väsentligt ökar dina chanser att vinna! Däremot behöver du inte ha stenkoll på alla lag och spelare, utan det sköter bettingexperterna när de levererar sina analyser och speltips.

Oddset på speltips har betydelse

I ett speltips är oddset förstås av största vikt, eftersom det avgör dina vinstchanser. I Sverige använder vi oss av decimalodds, eller europeiska odds som det också kallas. De skrivs till exempel 1.50, vilket innebär att du får tillbaka 1,5 gånger insatsen. Satsar du 100 kr och vinner får du alltså 150 kr tillbaka på spelkontot – en vinst på 50 kr. Eftersom bettingsajternas odds kan variera gäller det att hitta de bästa oddsen som ger dig maximalt med pengar tillbaka om du vinner. För att själv slippa jämföra och analysera kan du då ta hjälp av speltips från experterna. De är ständigt på jakt efter värdespel, som innebär odds där chansen är större att man vinner än vad bettingsajterna anser. Om vi tar oddset 1.50 på en hemmavinst som exempel igen så motsvarar det att bettingsajten tror att laget har 66 % chans att vinna på hemmaplan. Tror en bettingexpert däremot att chansen till en hemmavinst är större blir det ett utmärkt tips till alla spelare på just den matchen. Nu när du vet lite om vad speltips innebär, och de fantastiska chanser som finns att ta del av experttips inom betting, förstår du säkert vilka möjligheter du har att öka dina vinstchanser helt utan kostnad! Lär dig alla regler för den sport du vill satsa på, och ge dig sedan ut på nätet för att hitta de bästa tipsen innan du börjar spela om pengar online.

Stäng