Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips inför La Liga: Eibar – Valencia

2 min read

Låt oss titta närmare på spanska ligan där Eibar tar emot Valencia. Vi har under en tid inte haft några rekar på hemsidan av olika orsaker som orsakats av andra skäl. Men nu är vi igång igen och det ska inte behöva bli något stopp igen. Vi på Speltipsligan älskar att leverera fina vinster till folket och vi kan även känna glädjen och harmonin i både Facebook gruppen men även VIP Gruppen som Emil framgångsrikt tillhandahåller för alla som vill ha extra pengar i fickan.

Eibar – Hur ser det ut i tabellen?

Den spanska ligan har varit lite kaotiskt med spökresultat där vi kan se Barcelona på plats nummer 9 och Real Madrid på plats 4. Men Eibar har lyckats hålla sig kvar i mitten och jagar en klättring bland de andra storlagen. De befinner sig just nu på plats 12 med 13 inspelade poäng och en vinst skulle innebära att de skulle klättra till plats 6. Det skulle resultera i en kvalplats till Europa. Men det är många matcher kvar och vi är just nu på 11 spelade matcher av totalt 38.

Eibar Logo

Valencia – Halkar dom för långt ner?

Som förklarat innan så tycker vi att det har varit lite kaotisk bland topplagen och man får se dom stora lagen halka efter. Om det beror på Corona pandemin eller om det har med att man sålt av vissa spelare för att klara av ekonomin, är faktorer vi inte kan svara på just nu. Men Valencia har definitivt halkat efter och befinner sig på plats 16 med endast tre vinster av 11. Vi känner att det är dags att starta igång maskinen igen och börja ånga på för att klara av att få Europaplats.

Valencia Logo

Sammanfattning av speltipset – Gör båda lagen mål?

Vi har gjort en analys och anser att Eibar kommer gå för vinst och försöka klättra upp till den plats man anser att man förtjänar. Valencia kommer behöva gå för vinst också och göra minst ett mål men eftersom båda lagen är halvdåliga och i krasslig form så tror vi att det kommer bli minst 3 mål i matchen men även att båda lagen kommer göra mål.

Speltips: Båda lagen gör mål

Odds: @1.90

Insats: 5/10 Units

Matchstart: 21:00 CET 7 dec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *