Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips: Villareal – Eibar La Liga

2 min read

Gårdagens speltips kändes avgjord redan efter 25 minuter när Milan gjorde 2-0.  Redan där kändes det som att matchen var avgjord.   Kul också att mitt sidospel satt, ”Milan vinner och båda lagen gör mål. Zlatan låg bakom 2 mål och blev utbytt. ”Märkbart irriterad av beslutet” enligt Aftonbladet.  Vi tar oss vidare och landar i Spanien.  Där dagens match landar mellan Villareal och Eibar.

  • Spreadsheet
  • Milan vs Bologna

Dagens speltips:

En ganska svårspelad omgång känner jag.  Även om topp 4 lagen borde vinna sina matcher så är dom redan klara för Champions Leauge för nästa säsong och har inget mer att spela för. Real Madrid har säkrat guldet, Sevilla på fjärde plats har redan 67 poäng och 10 poäng ner till Villareal som har en direktplats till Europa leauge . Dom slåss om den sista direktplatsen är Real Socied och Getafe. Vinst för Getafe samtidifgt som Real Sociedad förlorar så  blir det dom sistnämnda som får kvala istället.

Eibar kommer oavsett resultat avsluta säsongens sista match med en 13e plats som bäst och har alltså ingenting att spela för egentligen.

Hade jag spelat ett målspel i denna matchen så hade jag spelat att båda lagen gör mål och att Villareal vinner.  Att båda lagen gör mål har skett i 67 procent av alla Villareals hemma matcher i år och i hälften av Eibars alla borta matcher.  Det är ett genomsnitt på 1.83 mål framåt för hemmalaget och 0,78 på bortalaget.  Men till säsongens sista match gör jag det enkelt för mig istället.  Villareal vinner.

Villareal vinner och spelar i Europa nästa år!

Eibar kommer in till denna matchen med ett bra självförtroende efter 2 raka segrar mot Valladolid och Espanyol, mot 2 lag som slåss i botten striden. Villareal har förlorat 3 av sina 4 senaste matcher. Men förlusterna har varit mot Real Madrid och Real Sociedad i toppen. Carlos Bacca kommer fortfarande att vara otillgänglig medans Eibar har frågetecken i backlinjen.

Första tanken är att spela ett målspel i denna matchen, men då linan på över 2,5 mål eller att båda lagen gör mål är lägre en rak etta på Villareal så spelar jag att hemmalaget vinner till fina 1.67 gånger pengarna. Vamos!

  • Speltips: Villareal FT
  • odds: 1.67
  • Spelstopp: 18.30
  • Bolag: Unibet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *