Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Dota 2 tips: Beastcoast – 4 Zoomers

3 min read

Hänger ni med mig mot fjärde raka vinsten? Har hittat ännu ett Dota 2 odds där jag tycker bolagen är ute och cyklar. Av mina delade Dota 2 spel Här på hemsidan samt chatten vi hade igång ett tag så har jag levererat 14 vinster av 19 spel, en vinstsannolikhet på 73%.

Senaste speltipset

Ja vad ska jag säga, min förra rek blev en enkel vinst. Allt jag skrev hände i stort sett. Tempo hade inte en chans. HR vann först till 10 kills i både map 1 och 2. Dom Krossade och vann enkelt med 2-0. Tycker oddset på 1,60x pengarna för HR först till 10 kills var alldeles för högt. Men jag klagar inte utan bockar och tackar till två units inspelade. Så länge det finns bra och tillgänglig Dota 2 så kommer jag se till att hålla rekarna rullande och hålla mig till endast det. Även om jag gillar Fotbollen och hockeyn också. Men Dota 2 oddsen är för bra och tio gånger lättare att hitta guldkornen hos. Och det är just det jag har gjort för imorgon. Hittat ännu ett av dom glimrande kornen åt oss. Ett odds på 1,68x pengarna. Inte det högsta. Men det är helt fel enligt mig.. Och jag räknar nästan med att det droppar lite under dagen.

Inför matchen till speltipset

Matchen som spelas imorgon kväll är mellan Beastcoast och 4 Zoomers i Dota 2. En Bo3. BC ligger på plats sex på den Amerikanska rankingen, 4 Zoomers har spelat upp sig som fan senaste halvåret och ligger snäppet framför på plats fyra. Så med andra ord, ett jämt möte. Trotts att Lagen har snarlik ranking, trotts att BC har en längre tid varit ett av topp-lagen och haft mycket högre ranking, trotts BC har varit av med sin bästa spelare men som precis kommit tillbaka, trotts allt detta så är 4 Zoomers stora favoriter hos bolagen. 1,28x pengarna på 4 Zoomers samt 3,4x på BC får mig nästan att undra om Bolagen vet något vi inte vet? Men sen inser jag att det helt enkelt är felsatt. Bolagen går på att 4 Zoomers vann senaste mötet med 2-0, dock är det ytterst sällan det blir en 2-0 vinst igen i ett nytt möte mellan lagen. Dom går nog också på BC korta svacka och Hectors frånvaro (Han är nu tillbaka, om han presterar på topp kan han vara en av världens bästa spelare). Så ja, med det sagt. Jag har mitt spel. Nästan ett max-bet, men jag håller mig och det blir 4 unit.

Speltipset

Den giriga delen av mig vill spela ren vinst till BC, då jag verkligen ser att det är ett öppet möte där det är 50/50 vem som går vinnande ur. Speciellt om Hector spelar på topp, då ser jag det som 60/40 till fördel BC. Men jag har blivit lite feg och tråkig på äldre dar. Så mitt spel kommer bli BC +1,5, det betyder alltså att BC måste vinna minst en map för att vårt spel ska bli vinst då det är en Bo3. Det bäst av allt, oddset för BC +1,5 ligger på 1,68x pengarna!!!!! Det är helt sjukt egentligen, det borde ligga som högst på 1,45x! Men jag är inte den som är den utan jag slänger snabbt in fyra units innan dom ändrar/rättar oddsen. BC är hungriga. Dom spelar bra Dota 2 igen och dom kommer ta minst en map imorgon!

Sammanfattning

Spelet blir alltså. Dota 2 Beastcoast 1,5+ för 1,68x pengarna. Jag tror på en jämn match. Men om Hector och Scofield spelar på topp ser jag Beastcoast som favoriterna alla dagar i veckan! Dom ska bara lösa minst en map!

Speltips: Beastcoast 1,5+ .
Odds: 1,68x .
Spelstopp: 11 Augusti, 22.00.
Spelbolag: Nordicbet.
Units: 4 Unit (2000kr).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *