Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips: Natus Vincere – 5men

3 min read

Förra speltipset som skulle ha blivit fjärde raka blev en tung förlust för mig. Idag är det Natus Vincere mot 5Men. Men som man säger, quiters never win. Så det är bara upp på häst sadeln igen och rida vidare mot nästa vinst. Häng med mig. Det är inte Roligt att rida själv.

Senaste speltipset

Det finns egentligen mycket att säga om senaste speltipset. Men i grund och botten spelade Beastcoast så jävla dåligt att dom inte ens var nära på att vinna. Dom var inte med från start alls. Inte i någon av mapsen. Och när dom väl hade sina chanser så sumpade dom det totalt. Gjorde misstag som inte ens jag hade gjort när jag spelar. Det var nästan jobbigt att kolla, så dåligt var det. Speciellt när jag vet hur bra dom kan spela. Men fuck it. Det är mitt fel som inte kom med en bättre rek. Jag ber om ursäkt för det. Nog om det. Nu är det nya mål vi rider mot. Vårt nya mål är ett riktigt fint spel för imorgon. Dota 2 så klart! 1.99x pengarna. Bra odds på 5men.

Inför matchen till speltipset

Matchen som ska ta oss på rätt banna ingen spelas mellan Natus Vincere och 5men. På förhand kan detta vara en match som kan vara rätt svårtippad enligt en del. Därför att 5men är ett nyskapat lag som endast har spelat fyra tävlingsmatcher totalt. Sätt det i jämförelse mot Natus Vincere’s 1085 spelade tävlings matcher. Inte så mycket statistik att gå på från 5men. Anledningen är som ni kanske fattar att 5men är ett nystartat lag. Även om dom är nya så är spelarna inte det. Alla fem spelarna är några av mina favoriter. Ännu roligare är det för dom är 3 svenskar och två danskar. Alltså ett nytt skandinaviskt lag som ser riktigt farligt ut på papper! 5men har spelat fyra matcher hittills alltså. Alla fyra var vinster, dock mot sämre motstånd.

Speltipset

Jag kommer spela rak vinst till 5men. Oddset ligger på 1,99x pengarna hos Nordicbet nu. Tycker det är fel då jag ser 5men som det bättre och starkare laget. Ska bli riktigt kul att kolla imorgon. För det blir faktiskt deras första match mot ett ”bättre” lag. MEN jag är super lugn i mitt speltips. Spelarna i 5men har varit med i gamet länge. Några av dom har dessutom spelat i några av dom bästa Dota 2 lagen i världen. Dessutom så har Natus Vincere inte sett allt för starka ut senaste tiden. Dom har förlorat många möten mot medelbra lag, tappat i rating och känns just nu väldigt instabila. Så finns egentligen inte mycket mer att gå in på här. Tycker bolagen satt fel odds. Ser en klar favorit i 5men. Dom är riktigt duktiga spelare alla, plus dom har fyra raka vinster med sig som nog boostat deras självförtroende.

Sammanfattning för speltipset

Speltipset blir alltså. 5men vinst! Det är en Bo3 så det måste sluta 2-0 eller 2-1 till 5men för vårt spel ska gå in. Ser inga konstigheter i att dom löser detta. Natus Vincere kommer bli 5men’s första skalp bland dom ”bättre” lagen.

Speltipset: 5men Vinst.
Odds: @1,99
Spelstopp: 14 Augusti, 14.00.
Spelbolag: Nordicbet
Units: 1 Unit (500kr).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *