Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Dota Speltipset: Vikin.gg – Nip

2 min read

Vikin.gg mot Nip i den här analysen. 5men gjorde jobbet som de skulle när dom vann med 2-1! Jag var helt rätt ute med min analys och att oddset var lite fel av spelbolagen. Ibland får man ge sig en klapp på axeln. Det innebar också att senaste speltipset gick hem med det fina oddset 1,99x pengarna! Grattis till er som ryggade! Vi rider vidare mot nya vinster och speltipset för morgondagen! Häng med!

Inför matchen till speltipset

Det är mycket rolig och ”bra” Dota 2 just nu. Många av lagen jag följer är med i denna turneringen som just nu håller på några dagar. Matchen för speltipset imorgon blir mellan Vikin.gg och NIP. Två lag som ligger väldigt nära varandra i Eu-rankingen. Plats nio för Vikin.gg samt plats 13 för Nip. Dock så är Viking en ungtupp som är i början av sin karriär, medan NIP tyvärr har haft lite problem det senaste året. Det har sett bra till och från. Men dom har svårt att knyta ihop säcken om man ska säga så. Med andra ord, dom förlorar onödigt mycket på enkla misstag. Inför imorgon när dessa lagen möts tycker jag mig ha en klar bild av hur det kommer bli. Vikin.gg är favoriterna enligt bolagen och jag håller med dom. Dock har dom satt oddset lite för lågt för jag tycker det är värt att spela på.

Speltipset

Då rak vinnare till Vikin.gg var för dåligt odds så har jag valt att spela Vikin.gg först till 10 kills map 1. Min tanke bakom det är simpelt egentligen. För det första, Viking.gg är det bättre laget, för det andra så spelar Nip med en spelstil då man har en hardcarry som farmar första 15 minuterna, under tiden så skapar dom fyra andra spelarna ”plats” för sin carry. lag som spelar så brukar ge upp många kills i början. För det tredje så spelar Vikin.gg snabb Dota och gillar att ta fights från minut ett! Detta speltipset ska bara gå in! Det är ett spel som ska sitta 9/10 gånger. När bolagen erbjuder mig 1,66x pengarna för det så ler jag och placerar mitt spel.

Sammanfattning för speltipset

Speltipset blir alltså. Vikin.gg att nå 10 kills först i map 1 för oddset 1,66x pengarna! Tror att Vikin.gg kommer ha greppet om denna serien (bo3) från början till slut, och NIP behöver verkligen hitta tillbaka till sin gamla form om dom ska ha en chance imorgon! Först till 10 kills ska bara sitta för oss!
Speltips: Vikin.gg att nå 10 kills först i map 1.

Odds: 1,66x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *