Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips: Cr4zy-Thunder Predator. 8 augusti, 19.00.

3 min read

Speltips: Cr4zy-Thunder Predator

Det har varit torka på Dota 2 marknaden. Trotts det har jag hittat ett riktigt guldkorn som speltips imorgon. Som jag dessutom anser är felsatt när det kommer till oddset!

Mitt senaste speltips:

Som alla andra i detta avlånga land så började jag min återkomst till arbetet segt. En sur förlust i min NHL-rek då det bara blev ett Powerplaymål. Vi var 3 sekunder från att spelet skulle sitta men tyvärr var inte marginalerna med oss där. Jag har hämtat andan i två dagar för att verkligen hitta ett spel som jag kan leverera med. Och till min glädje fann jag ett Dota 2 odds! Äntligen! Har varit riktigt tufft på Odds-marknaden för Dota 2. EN del turneringar som blivit inställda på grund av Coronan. Massa matcher som dom inte släpper oddsen till alls på grund av misstänkt match-fixing. Så mycket har lett till den torkan som är just nu. Men nog om sånt. Spelet jag har hittat ligger på 2,06x pengarna. Jag tycker bolagen har ”valt” fel favorit.

Innan dagens speltips:

Matchen jag kommer kolla på imorgon är mellan Cr4zy och Thunder Predator. Det Kanadas typ enda Dota 2 lag mot Perus stolthet. I världsrankingen ligger dom precis bredvid varandra, Cr4zy på platsen framför. Dock så är Cr4zy i en fallande trend enligt mig och spelar inte så övertygande just nu. Thunder Preadator spelar en roligare Dota, och enligt mig det bättre laget. Dock har Bolagen gått på ranking här och har Cr4zy som favoriter. Det är äntligen en bo3, alltså bäst av tre matcher. Så det kan inte bli lika. Jag tror Thunder kommer vinna detta mötet enkelt faktiskt, men blir inte heller förvånad om det slutar 2-1 till Thunder, det är trotts allt svårt att vinna med 2-0 när det är ”jämna” lag som möts.

Speltipset

Som ni kanske förstår så kommer spelet bli Thunder Predator vinst. Om ni följer Dota 2 eller kollat statestik kan man se att dom faktiskt förlorade en match för ett tag sedan mot Cr4zy med 0-2 faktiskt. Men. Det var en bo2, Thunder predator ledde stort första och sen throwa dom det i slutet (throwa betyder man gör ett AS stort misstag så man förlorar). Efter ha förlorat första mapen så kunde det bara bli 1-1. Ett resultat som inte skulle ge dom något. Så game två i den matchen hade dom lite gett upp innan det började. Så även om dom förlorade förra mötet och att bolagen ser Cr4zy som favoriter, så tycker jag att Thunder Predator är det bättre laget, och detta är en bo3 och en match dom ska vinna! Plus att jag tror dom är duktigt revansch-sugna då dom spelar bättre och förlorade på skit senast. Att dom vinner till 2,06x är för bra också för att inte spela. Jag tar det bettet alla dagar i veckan.

Sammanfattning.

Spelet blir alltså. Thunder Predator att vinna matchen. Det kan inte bli lika då det är en bo3. Så Thunder Predator måste vinna med 2-0 eller 2-1 för vårt spel ska bli rättat som vinst. Tror på att Thunder Predator är riktigt revansh sugna och inte kommer ge Cr4zy något utrymme i denna serie.

Speltips: Thunder Predator att vinna matchen.
Odds: 2,06x.
Spelstopp: 7 Augusti, 19.00.
Spelbolag: Nordicbet, Betsson, Betsafe
Units: 1 Unit (500kr).
Bildkälla: Flashscore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *