Speltipsligan

gratis Speltips – Dagens bästa spel

Speltips NHL: Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks

2 min read

Mitt förgående speltips här på hemsidan satt fläckfritt. Efter ett litet uppehåll med spel här på hemsidan från min sida så är jag nu tillbaka. I mitt förra tips hade vi över 2.5 mål i matchen mellan Leipzig och PSG. Efter första halvlek hade PSG redan nätat 2 gånger och i den 57:e minuten kammade vi hem vinsten på över 2.5 mål i matchen. Det är nu slut på Europa League och Champions League och jag har istället hittat fram ett riktigt fint spel i NHL. Mathen som jag rekar idag spelas mellan Vegas Golden Knights osv Vancouver Canucks.

  • Senaste speltips:
  • Spreadsheet:

Speltips NHL: Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks

Vegas Golden Knights:

Innan dagens match har vi sett ett otroligt fint Vegas som tagit vinst efter vinst. Man slog ut Blackhawks och vann 4/5 matcher mot dom. Innan dagens match har man bara 1 förlust på sina senaste 12 matcher. Man ska nu ta emot Vancouver i en andra match efter att ha vunnit första mötet med 5-0. Vi fick se total utklassning i första mötet och om spelet fortsätter på detta viset så kommer man enkelt att ta med sig en seger ännu en gång.

Vancouver Canucks:

Innan dagens match har man slått ut St. Louis och med detta sagt så tycker jag inte Louis imponerat spelmässigt alls. Ansolut ska man inte underskatta Canucks helt, men man har haft det lättare på vägen än Vegas och jag tror man får det otroligt tufft om man ska ta sig vidare. Kanske får man in någon puck i andra matchen, men Vegas offensiv kommer vara starkare.

Summering innan dagens speltips:

Vegas spelar otroligt fin Hockey och visar en extrem vilja att vinna varje match. Man har varit i stora underlägen och vänt, man spelar extremt offensiv hockey och kommer återigen straffa Canucks. Jag tror på en lite jämnare match men oddset på 1.76 hämtas på rak seger till Vegas. 4-2, 5-3?

  • Speltips: Vegas Golden Knights rak vinnare
  • Odds: 1.76
  • Spelstopp: 03.35
  • Spelbolag: Unibet

Lycka till vid rygg och spela inte för mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *